Όροι Χρήσης και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ι. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η Ιστοσελίδα b38.gr/shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «ΙΟΛΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΙΡΕΛΛΑ ΜΑΝΤΑ Ο.Ε» και το διακριτικό τίτλο «Β38», με Α.Φ.Μ. 800516006 και αριθμό ΓΕΜΗ 126786703000. Η έδρα της εταιρείας, η οποία εφεξής θα αποκαλείται «Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ», βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Βουκουρεστίου, αριθ. 38.
Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της ιστοσελίδας μέσω αυτής να αγοράσουν τα αναφερόμενα σε αυτή προϊόντα. Τα εν λόγω προϊόντα πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις παρασκευής, παραγωγής και χρήσης που καθορίζονται από τις οικείες νομοθετικές διατάξεις.
Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ χρήστη και ημών διά της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και των δυνατοτήτων ηλεκτρονικής παραγγελίας που παρέχει (E-SHOP), τα προϊόντα εξοφλούνται από τον χρήστη κατά τα αναφερόμενα υπό τον τίτλο «Ασφαλείς Πληρωμές» και παραδίδονται στον χρήστη-πελάτη κατά τα αναφερόμενα υπό τον τίτλο «Πολιτική Παραδόσεων»
Η χρήση ων ηλεκτρονικών σελίδων της B38.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας.
O επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί με αυτούς ολικώς ή μερικώς, οφείλει σε κάθε περίπτωση να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου αυτών.
Οι παρόντες και ισχύοντες όροι δύνανται να αλλάξουν απροειδοποίητα, γι’ αυτό συνιστούμε στους χρήστες να ελέγχουν συχνά την ιστοσελίδα μας για εξέταση τυχών αλλαγών στους ισχύοντες όρους
Η εξακολούθηση της χρήσης της B38.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.
Εάν υπάρχει κάποιο μέρος της ιστοσελίδας μας ή των όρων αυτών, που εσείς, σαν επισκέπτης, δεν καταλαβαίνετε, ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3388554 ή στο e-mail b38@b38.gr.
Χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα ή/και υποβάλλοντας παραγγελία μέσω αυτής, αναλαμβάνετε: 1. Να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μόνο για να υποβάλετε θεμιτά ερωτήματα ή παραγγελίες. 2. Να μην προβαίνετε σε ψευδείς ή δόλιες παραγγελίες. Εάν θεωρήσουμε ευλόγως ότι έχει υποβληθεί τέτοια παραγγελία έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές. 3. Να μας παρέχετε με ορθότητα και ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail), την ταχυδρομική σας διεύθυνση ή/και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Επίσης αποδέχεστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο (βλ. την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου).
Εάν δεν μας δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε να προωθήσουμε την παραγγελία σας. Με την υποβολή παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας, εγγυάστε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών και ότι έχετε δικαιοπρακτική ικανότητα να συνάπτετε δεσμευτικές συμβάσεις.

ΙΙ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία πλην των ρητά αναφερόμενων στο παρόν εξαιρέσεων. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΙΙΙ. ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Στις συμβάσεις κατά τις οποίες ο προμηθευτής αποστέλλει τα προϊόντα στον καταναλωτή, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται στον καταναλωτή, όταν αυτός ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζεται σχετικά από τον καταναλωτή και είναι διάφορο του μεταφορέα έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται στον καταναλωτή άμα τη παραδόσει στον μεταφορέα, εάν ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από τον καταναλωτή να μεταφέρει τα αγαθά και η εν λόγω επιλογή δεν προσφέρθηκε από τον προμηθευτή, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων του καταναλωτή έναντι του μεταφορέα.

ΙV. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό maw κατάστημα ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

V. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για: 1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου 2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους, 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

VI. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η EΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα b38.gr/shop είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Η εταιρεία έχει προσαρμοστεί με το GDPR πλαίσιο.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα μας, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

 

VII. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Τι είναι προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν άμεσα ή έμμεσα. Έμμεσα σημαίνει σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα, το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής.

2. Γενικά

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το B38.gr, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το B38.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Το b38.gr/shop δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το B38.gr τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, παρά μόνο σε άμεσους συνεργάτες στην διαδικασία εξυπηρέτησης παραγγελιών.

3. Συγκέντρωση πληροφοριών

Το B38.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν προαναφερθέν email.

4. Χρήση των Πληροφοριών

Το b38.gr/shop συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το b38.gr/shop, (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς. Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το b38.gr/shop κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το b38.gr/shop, (iv) ειδικές προσφορές του b38.gr/shop.Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το B38.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail

. Πρόσβαση στις Πληροφορίες.

Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του B38.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του b38.gr/shop για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το b38.gr/shop απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το b38.gr/shop δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

6. Χρήση προσωπικών δεδομένων

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς όπως περιγράφονται παραπάνω. Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.

7. Χρήση των δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης

Για τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας, και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη των επικοινωνιών που θέλετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή. Η αποστολή sms στο αριθμό κινητού τηλεφώνου, που τυχόν μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας. – Ωστόσο, για υπάρχοντες πελάτες, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει από εσάς στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης μας, για να σας παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, ωστόσο, να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνεται ένα μήνυμα. Προκειμένου να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

8. Νομικές υποχρεώσεις και νομική υπεράσπιση

Ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.

9. Χρήση της αρχικής σελίδας b38.gr

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ισχύει επίσης για τη χρήση της ιστοσελίδας μας b38.gr με τους ακόλουθους μηχανισμούς και χαρακτηριστικά που αφορούν το απόρρητο.

10. Cookies

Το b38.gr/shop έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το b38.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες αλλά και μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα b38.gr/shop

Τα cookies που χρησιμοποιούνται ή δύνανται να χρησιμοποιηθούν στην παρούσα ιστοσελίδα χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:

– Αναγκαία Cookies .Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του e-shop, περιορίζεται η προσωπική σας εμπειρία πλοήγησης καθώς και βασικές λειτουργίες e-commerce υπολειτουργούν.

– Cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

– Cookies απόδοσης. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του b38.gr/shop

– Cookies Διαφήμισης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας περιορίζοντας έτσι τα ανεπιθύμητα και άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.

– Cookies Analytics. Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα b38.gr/shop
To b38.gr/shop δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ.

Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από την Google, πατώντας εδώ. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας (chrome, firefox edge κλπ), να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.

To b38.gr/shop δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google κλπ). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.

To b38.gr/shop συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες. To b38.gr/shop και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie (όπως το cookie του Google Analytics) για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της, για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίζονται οι διαφημίσεις του b38.gr/shop άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης, αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης που σχετίζονται με επισκέψεις στην ιστοσελίδα b38.gr/shop. To b38.gr/shop / δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική Cookies είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας. Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies.

9. Μεταβιβάσεις επιχειρήσεων
Σε σχέση με οποιαδήποτε αναδιοργάνωση, αναδιάρθρωση, συγχώνευση ή πώληση ή άλλη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων (από κοινού “Μεταβίβαση Επιχειρήσεων”), θα μεταφέρουμε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων, σε εύλογη κλίμακα και όπως είναι απαραίτητο για τη Μεταβίβαση Επιχειρήσεων, και υπό την προϋπόθεση ότι ο παραλήπτης συμφωνεί να σεβαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο που να συνάδει με την ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων. Θα εξακολουθήσουμε να διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητα τυχόν προσωπικών δεδομένων και θα ενημερώσουμε τα υποκείμενα που επηρεάζονται πριν τα προσωπικά δεδομένα καταστούν αντικείμενο διαφορετικής πολιτικής απορρήτου.

10. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών
Η Εταιρεία δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 16 ετών εκτός κι αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

11. Επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων
Ενδέχεται, σε ορισμένες περιπτώσεις, να επεξεργαστούμε ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων σχετικά με σας (“ευαίσθητα δεδομένα”). Ευαίσθητα δεδομένα ορίζονται τα προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου, την υγεία ή τη σεξουαλική ζωή ή γενετήσιο προσανατολισμό του. Για παράδειγμα ενδέχεται να επεξεργαστούμε ευαίσθητα δεδομένα τα οποία έχετε καταστήσει δημόσια. Ενδέχεται επίσης να επεξεργαστούμε ευαίσθητα δεδομένα, κατά περίπτωση, για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Επίσης ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα ευαίσθητα δεδομένα σας αν έχετε ελεύθερα δώσει την προηγούμενη ρητή και ξεχωριστή συγκατάθεσή σας, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

12. Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών
Το b38.gr/shop επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο b38.gr/shop. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το e-shop.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το b38.gr/shop θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το e-shop.gr μέσω ή μέσω e-mail. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του b38.gr/shop. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

VIII. ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Τρόποι Πληρωμής

1. Μετρητοίς με Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο τρόπος πληρωμής “Μετρητοίς”, μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας το προϊόν ή τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα εντός 7 εργασίμων ημερών.

2. Με αντικαταβολή Χωρίς Χρέωση

Εφόσον επιλεχθεί ως τρόπος πληρωμής, γίνεται αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier και παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας στο χώρο σας. Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται με την παραλαβή των προϊόντων.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού ολοκληρώσετε τις αγορές σας, τότε επιλέξτε το διαθέσιμο λογαριασμό που θα βρείτε παρακάτω. Προσοχή: Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και θα αποσταλεί, αφού εμφανισθεί η αντίστοιχη κατάθεσή σας στον λογαριασμό που θα επιλέξετε. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας ως αιτιολογία. Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται. Παρακαλούμε πολύ πραγματοποιήστε κατάθεση με το ακριβές ποσό, σύμφωνα με αυτό που εμφανίζεται στην παραγγελία σας, ώστε να υπάρχει αντιστοιχία φορολογικού παραστατικού με την τραπεζική κατάθεση στο όνομά σας. Καλό είναι να πραγματοποιείτε κατάθεση χρημάτων από ίδια τράπεζα σε ίδια τράπεζα. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατόν να αποφευχθούν επιπλέον χρεώσεις που θα προκύψουν σε εσάς, αλλά και στο b38.gr/shop, καθώς και όποια καθυστέρηση της πληρωμής. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ή τη μη αποστολή της παραγγελίας σας, γιατί θα χρειαστεί περαιτέρω διευθέτηση και συννενόηση μαζί σας για τις επιπλέον χρεώσεις των τραπεζών που θα επιβαρύνουν το b38.gr/shop.

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού: EUROBANK GR29 0260 1010 0005 4020 0845 159

4. Με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για τις αγορές σας τότε θα μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Eurobank e-commerce.
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Eurobank, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η υπηρεσία Eurobank e-Commerce υποστηρίζει πλήρως το πρωτόκολλο ασφαλείας 3D Secure που διασφαλίζει τις online πληρωμές με κάρτα.

Για να μειώσει τον κίνδυνο απάτης (fraud) για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, εφαρμόζει την ισχυρή ταυτοποίηση πελάτη (Strong Customer Authentication – SCA).

Για τη διασφάλιση των συναλλαγών, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις οδηγίες για την πρόληψη απάτης σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η πρόσβαση στα συστήματα της Eurobank προστατεύεται με τεχνολογία Firewall. Το Firewall επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών και τον αποκλεισμό άλλων. Επιπλέον, εμποδίζει μη αναγνωρισμένους χρήστες να αποκτούν πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες.

Οι προσωπικές πληροφορίες των πελατών σας που πληρώνουν με κάρτα στο e-shop σας προστατεύονται με το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security). Μεταφέρονται κρυπτογραφημένες στα 256bit με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer).

Έτσι, το e-shop σας δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, π.χ. αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης, κωδικό CVV2 / CVC2. Είναι δεκτές όλες οι κάρτες από όλες τις τράπεζες και με όλες τις σημάνσεις πλην της American Express.

Επιπλέον είναι δυνατή η πληρωμή μέσω Paypal, μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας.

IX. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

Παραδόσεις Προϊόντων

Μετά την ολοκλήρωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας ισχύουν τα παρακάτω:

Α. Εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας και ανεξαρτήτως του τόπου πληρωμής επιλέξετε “Παραλαβή από το κατάστημα” η παράδοση των προϊόντων γίνεται μετά από 7 εργάσιμες ημέρες στο κατάστημα μας

Σε περίπτωση που παρά την κατάθεση κάποιου ποσού από το χρήστη δεν έχει παραληφθεί η ηλεκτρονική παραγγελία από το κατάστημα σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία αυτομάτως ακυρώνεται.

Ομοίως η παραγγελία ακυρώνεται σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης δεν προσέλθει στο κατάστημα εντός 7 εργασίμων ημερών για να την παραλάβει.

Παρακαλούμε προτού προσέλθετε στο κατάστημα επικοινωνήστε στο τηλ: +302103388554 για συνεννόηση ώρας και μέρας παράδοσης. Το ωράριο λειτουργίας του τηλεφωνικού μας κέντρου είναι 11.00-17.00 και του τμήματος παράδοσης παραγγελιών 12.00-16.00

Β. Σε περίπτωση που επιλέξετε «ταχυδρομική παραλαβή» η παράδοση γίνεται ως ακολούθως με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX.

1. Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00-17.00

2. Παραλαβή προϊόντων:
H παραλαβή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Αν για οποιονδήποτε λόγο (π.χ. σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη) η επίδοση ενός αντικειμένου δεν πραγματοποιηθεί, αφήνεται ειδοποίηση στον παραλήπτη και το αντικείμενο επιστρέφεται στο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX. Σε αυτή την περίπτωση ο παραλήπτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με το κατάστημα της ανωτέρω εταιρείας ταχυμεταφορών, προκειμένου να προγραμματίσει την παραλαβή του αντικειμένου από το κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών.
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ο παραλήπτης δεν έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το αντικείμενο εντός των δύο εργάσιμων ημερών από το κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών, πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με την Εξυπηρέτηση Πελατών του e-shop, στο τηλέφωνο +302103388554, προκειμένου να προγραμματιστεί εκ νέου ο χρόνος και ο τρόπος παραλαβής του αντικειμένου.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με αποστολή e-mail. Οι παραλαβές από το φυσικό κατάστημα πραγματοποιούνται από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 12.00-16.00

Επίσης, αποστολές παραγγελιών δεν εκτελούνται κατά τις επίσημες αργίες.

3. Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων
Τα προϊόντα που αγοράζει ο Πελάτης θα παραδίδονται στην διεύθυνση την οποία ο Πελάτης κατά την εγγραφή του δηλώνει ως διεύθυνση παραλαβής. Στον Πελάτη θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του παραστατικού πώλησης και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται επί αποδείξει, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.
Σε έκτακτες περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει:
α) Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση
β) Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
γ) Σε περίπτωση ανωτέρας βίας

Σε περίπτωση συνδρομής των ανωτέρω συνθηκών η εταιρεία θα σας ενημερώσει άμεσα σχετικά με την εν λόγω απρόσμενη κατάσταση. Σε περίπτωση κατά την οποία η παράδοση αναμένεται να καθυστερήσει άνω των τριών εβδομάδων ο πελάτης διατηρεί δικαίωμα υπαναχώρησης από την παρούσα.

Η παράδοση των προϊόντων είναι δωρεάν

Η εταιρεία δύναται να διεκπεραιώνει τα ως άνω μεταβάλλοντας κατά το δοκούν τη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών.

X. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – Πολιτική επιστροφών

Μπορεί ο χρήστης να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, προκειμένου να το αντικαταστήσει ή να του επιστραφούν τα χρήματα εφόσον νομίμως ασκεί δικαίωμα υπαναχώρησης, μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που παρέλαβε την παραγγελία του από την μεταφορική εταιρία, δωρεάν, αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της αγοράς.

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ:
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
Τοποθέτησε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία.
Παράδωσε το δέμα στην μεταφορική με χρέωση σας. Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη: B38 Βουκουρεστίου 38, 106 73, ΑΘΗΝΑ.
Για κράτηση προϊόντος που επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή από προηγουμένη αγορά ιδίας η διαφορετικής αξίας πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με email στο b38@b38.gr
Ο χρόνος που χρειάζεται η αλλαγή προϊόντος διαρκεί περίπου 14 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνει το δέμα το τμήμα ποιοτικού ελέγχου στο κατάστημα μας. Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει και πάλι μαζί σας.

ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ B38
Αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς.
Σε περίπτωση που το κατάστημα δεν έχει το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε , μπορεί να γίνει αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή μπορεί να εκδοθεί άμεσα πιστωτικό κουπόνι. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 2 μήνες από την έκδοση του και μόνο στο κατάστημα από όπου εκδόθηκε.
Για τις αλλαγές δώρων, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τον αριθμό παραστατικού της απόδειξης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ E-SHOP:
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
Θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με email στο b38@b38.gr

Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός του ανωτέρω διαστήματος των 14 ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή του προϊόντος από μας. Όλες οι επιστροφές περνούν εξονυχίστηκα από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια τις επεξεργάζονται το αρμόδιο τμήμα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ B38
Επιστροφή χρημάτων από παραγγελίες e-shop στο φυσικό μας κατάστημα γίνεται μόνο κατόπιν συνεννοήσεως. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημά μας για αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή να γίνει έκδοση πιστωτικού κουπονιού. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 2 μήνες από την έκδοσή του. Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας κατάστημα στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο b38.gr/shop.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

XI. ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Ο Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο όπως διαμορφώθηκε βάσει της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στην Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας (22/03/2017, Αρ.Φύλλου 969), δημοσιεύεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα b38.gr/shop και μπορείτε να τον διαβάσετε εξ’ ολοκλήρου κάνοντας κλίκ εδώ

XII. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Όποιος χρήστης θέλει να εγγραφεί στις υπηρεσίες του b38.gr/shop συμφωνεί να α) παρέχει αληθινές, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από το site στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα / υπηρεσίες του και β) ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του, ώστε να διατηρούνται αληθινά, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη. Λογαριασμοί με ελλιπή ή ψεύτικα στοιχεία θα διαγράφονται. Τα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που γίνονται στο προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Αναφορικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύουν τα προαναφερθέντα και στην εγγραφή στο Newsletter η οποία είναι προαιρετική.

Η Εταιρία μας δύναται, κατά την απόλυτη κρίση της, να τερματίσει άμεσα οποιαδήποτε συμφωνία μαζί σας στο πλαίσιο των παρόντων όρων οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντάς σας και/ή, σε περίπτωση που διαθέτετε λογαριασμό σύνδεσης, ακυρώνοντας την ιδιότητα μέλους σας και την πρόσβασή σας στο λογαριασμό σας. Η Εταιρία μας δύναται ακόμα και να αναστείλει τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της, χωρίς προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να έχει οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας.

Με τους παρόντες όρους αποδέχεστε ότι η μη εξουσιοδοτημένη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της μπορεί να οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη ζημιά για τη Εταιρία μας και/ή τους δικαιοπαρόχους και συνεργάτες της, για την οποία οι οποιεσδήποτε χρηματικές αποζημιώσεις θα ήταν ανεπαρκείς. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση τέτοιας μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, εμείς και οι δικαιοπάροχοι/συνεργάτες μας (ανάλογα με την περίπτωση) θα έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε, πέραν των οποιωνδήποτε άλλων διαθέσιμων ένδικων μέσων, την άμεση λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον σας, απαγορεύοντάς σας οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση των Υπηρεσιών της b38. gr/shop
Η ακυρότητα ή μη εκτελεστότητα οποιασδήποτε διάταξης (εν όλω ή εν μέρει) των παρόντων όρων δεν θα επηρεάζει την εγκυρότητα ή εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων (εν όλω ή εν μέρει). Το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε διάταξης η οποία θεωρείται από αρμόδιο δικαστήριο ως άκυρη ή ανεφάρμοστη θα θεωρείται ότι έχει διαγραφεί από τους παρόντες όρους.

Οι παρόντες όροι αφορούν εσάς προσωπικά. Δεν θα δικαιούστε να εκχωρήσετε τους παρόντες όρους, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας.
Οι παρόντες όροι αντιπροσωπεύουν τη συνολική συμφωνία μεταξύ εμάς και εσάς και αντικαθιστούν όλους και οποιουσδήποτε προηγούμενους όρους, προϋποθέσεις, συμφωνίες και ρυθμίσεις όσον αφορά τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της b38.gr/shop

Θα ενεργούμε άμεσα σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιο Περιεχόμενο Χρήστη παραβιάζει τους παρόντες όρους. Σε περίπτωση που γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι γίνονται οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες, ή γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι έχουν παραβιαστεί έργα που ανήκουν σε εσάς, παρακαλούμε γράψτε μας στη διεύθυνση b38@B38.gr , και σημειώστε την επιστολή σας ως υπόψη του «Νομικού Συμβούλου» μας.
Οποιαδήποτε παράληψη, από εμάς, να επιβάλουμε οποιουσδήποτε από τους παρόντες όρους, δεν θα συνιστά παραίτηση από αυτούς ή από το δικαίωμα να επιβάλουμε οποιουσδήποτε από τους παρόντες όρους σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οποιαδήποτε άτομα δεν είναι συμβαλλόμενα μέρη στους παρόντες όρους δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα να επιβάλουν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων όρων.

Ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία αποκτάτε πρόσβαση σε ή χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες της b38.gr/shop, στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, οι παρόντες όροι και η χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της ιστοσελίδα μας θα πρέπει να ρυθμίζονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας και θα θεωρείται ότι έχετε υποβληθεί στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας, Ελλάδα, για την επίλυση τυχόν διαφορών που μπορεί να προκύψουν δυνάμει του παρόντος.

ΧΙII. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για κάθε διευκρίνιση η ερώτηση σχετική με τον ιστότοπος B38.gr οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν με το B38.gr καθώς και στην ταχυδρομική διεύθυνση: b38@B38.gr Βουκουρεστίου 38, Αθήνα ή τηλεφωνικά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. το πρωί έως τις 9 μ.μ. το βράδυ στο τηλέφωνο 210338 8554

0
B38 - YOUR BAG
  • No products in the cart.